Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros derivadas de su uso en nuestra web, de medios sociales, así como para mejorar la usabilidad y temática de la misma con Google Analytics. Los datos personales no son consultados. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.
Sunday, 23 November 2008 18:33

Tercera edició de la festa infantil del ramadà

Written by
Rate this item
(0 votes)

Tercera edició de la festa infantil del ramadà

L’Associació va celebrar la tercera edició de la festa infantil amb motiu de la festa fi del ramadà.Des de fa tres anys, l’Associació organitza la festa del final del ramadà per als nens i les famílies dels barris de Rocafonda i el Palau.Aquesta festa té com a objectius:

-  oferir als nens i nenes d’origen marroquí i a les seves famílies la possibilitat de celebrar una festa molt arrelada en la seva vida.

 -  Donar a conèixer aquesta fetsa a la reta de la ciutadania mataronina

 -  Crear un espai de convivència entre els diferents col·lectius dels barris.

 Des de la primera edició fins ara, la festa ha tingut sempre molt bona resposta de part dels nens i de les seves famílies.

Sempre s’ofereix un programa que inclou tant aspectes de la cultura marroquina en les seves vessants àrab i amaziga com aspectes de la cultura catalana.

Hi podem gaudir de cants infantils amazics i àrabs, taller de henna, gastronomia marroquina en general , indumentària amaziga i àrab com de l’actuació de pallassos, titlles catalans, jocs educatius, sorteig etc.En aquesta festa, sempre hi van col·laborar altres entitats com l’Associació Mares i fills i l’Associació de Veïns del Palau el segon any i la Creu Roja de Mataró el tercer any.

Aquesta festa s’està convertint cada cop més en una cita que totes els nens i nens dels barris de Rocafonda i El Palau tenen en cada final del ramadà.

 
Taghrast espai amazigh Mataro
Taghrast espai amazigh Mataro
Taghrast espai amazigh Mataro

Read 6500 times Last modified on Tuesday, 30 April 2013 18:07

About us - معلومات عنا

محطة راديو ثويزا على الانترنت تبث على مدار 24 ساعة, إذاعة حرة و مستقلة, شعارنا الثقافة الأمازيغية بدون حدود.


Radio Thwiza estación de radio que transmite por Internet las 24 horas del día, Radio libre y independiente, con el lema la Cultura Amazigh y sin fronteras.
http://Www.Thwiza.Com
http://www.RadioThwiza.Com

Últimos posts - أخر المقالات

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!