Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros derivadas de su uso en nuestra web, de medios sociales, así como para mejorar la usabilidad y temática de la misma con Google Analytics. Los datos personales no son consultados. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.
Sunday, 30 November 2008 16:49

Sessió d’assessorament jurídic a persones d’origen immigrat

Written by
Rate this item
(0 votes)

Dia 18 d’octubre

 Sessió d’assessorament jurídic a persones d’origen immigrat

 Amb l’objectiu d’assessorar a les persones d’origen immigrat en les qüestions relatives a la llei d’estrangeria a la qual estan injustament sotmesos, l’Associació Ha organitzat una sessió informativa grupal amb el suport del Consell Comarcal del maresme.

La trobada ha permès resoldre alguns dubtes quant a la caducitat del permís de residència, el canvi del tipus de permís, la nacionalitat, les cartes que arriben a un domicili on ja no viu la persona concernida, les cartes que no arriben, com informar-se de l’estat de l’expedient etc.

Però, naturalment, queden moltes qüestions sense resoldre ja que una llei discriminatòria  com és el cas de la llei d’estrangeria no dóna molt de marge d’actuació. Queden sotmesos a la sort, trobar una oferta de treball d’un any, rebre una ordre d’expulsió abans de tramitar l’arrelament etc. 

En aquest acte, van assistir més de 70 persones de diferents orígens.

Read 5829 times Last modified on Sunday, 27 December 2015 17:31

About us - معلومات عنا

محطة راديو ثويزا على الانترنت تبث على مدار 24 ساعة, إذاعة حرة و مستقلة, شعارنا الثقافة الأمازيغية بدون حدود.


Radio Thwiza estación de radio que transmite por Internet las 24 horas del día, Radio libre y independiente, con el lema la Cultura Amazigh y sin fronteras.
http://Www.Thwiza.Com
http://www.RadioThwiza.Com

Últimos posts - أخر المقالات

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!